info@metalwork.hr
098 255 989      091 942 5014

Stalak za rezanje pršuta

Stalak za rezanje pršuta

1200,00 kn

Korištenje stalka prilikom rezanja pršuta je jedini ispravan način ako želite uživati u intenzivnim aromama i teksturi pršuta, a istodobno dobiti idealno tanku narezanu fetu pršuta.
Nepravilnim rezanjem dobit ćete debele fete finog i začinjenog mesa, samo u pravilno narezanoj feti pršuta možete osjetiti sve arome i okuse.

Stalak za rezanje pršuta izrađen je od kombinacije dvaju vrhunskih materijala, inoxa i granita. Materijali koji ne traže skoro nikakvo održavanje, a traju dugo i lijepo izgledaju. Stalak je ručni rad, prilikom izrade posvećena je pažnja svakom detalju što rezultira vrhunskim proizvodom.

Inox je klase AISI 304 W.Nr. 1.4301, polirani do visokog sjaja koristi se za prehrambenu industriju, dok se mramorno postolje (3cm) može izraditi od praktički svih mogućih vrsta mramora i granita, raznih vrsta. To je materijal koji ne upija masnoću, postojan je i lak za održavanje, a istodobno stalku daje masivnost (13 kg) potrebnu za ugodan rad.

Postoji mogućnost graviranja vašeg teksta na granitu ili inoxu (posvete za vjenčanja, rođendane ili sl.) čime ovaj stalak postaje jedinstven i unikatan poklon za sve prilike.