info@metalwork.hr
098 255 989      091 942 5014

Profesionalni roštilji

Metalwork grill mod. RK0604


Grillwork kao brand zastupa vlastitu paletu roštilja na drveni ugljen. Uz modernu tehnologiju, inovativnim rješenjima, potaknuti tradicijom i iskustvom u termičkoj obradi hrane razvili smo obiteljske roštilje kao i profesionalne ugostiteljske roštilje. Odabirom najoptimalnijih materijala kao i tehničkim rješenjima dali smo naglasak na njihovu praktičnu primjenu u svim segmentima.

RK0604 najmanji je roštilj iz palete naših proizvoda. Svojom jednostavnošću i kvalitetom pruža mogućnost brzog sastavljanja i rastavljanja, što mu daje prednost za boravak u prirodi i druženje sa obitelji. Izrađen je od metalne konstrukcije u kombinaciji sa inox gradelama, omogućava brzu pripremu hrane uz minimalnu količinu žara.

Roštilj na drva ili ugljen u kombinaciji sa gradelama od inoxa koje se mogu koristiti i zasebno. Ložište lim 2 mm pojačano, obloženo šamotnom ciglom i ofarbano vatrootpornom bojom. Roštilj je stabilan, kvalitetno napravljen te se može sklopiti.

BITNA NAPOMENA: inox je gore navedene euro norme, nije takozvani magnetični AISI 430 od kojeg je napravljena većina roštilja sa tkz.“ limićima“, samim time dobivate puno kvalitetniji proizvod.